Suunnitteletko kongressia tai kokousta Turun seudulla?

Turun kaupungin ja matkailupalvelukeskuksen Tapahtuma- ja kongressipalvelut auttaa maksutta kongressin järjestäjiä mm.kongressin suunnitteluvaiheessa. Kongressiyksikkö järjestää tutustumisvierailuja, oheisohjelmia ja ryhmäretkiä, tarjoaa tietoa alueen palveluntuottajista, auttaa kutsu- ja markkinointimateriaaleissa jne.

Hae kokous-ja kongressitiloja Turussa ja lähialueella.

 


Turun yliopiston kongressitoimisto
on erikoistunut erityisesti tieteellisten kongressien järjestämiseen. Se palvelee kongressijärjestäjiä kaikissa kongressiin liittyvissä toimissa. Tarjous- tai yhteydenottopyynnön voi jättää sen internet-sivujen kautta.

 

Suomessa järjestettiin v. 2013 yhteensä 662 kansainvälistä kongressia, joissa osanottajia oli 71 697. Luonnollinen ykkönen kongressivieraiden määrällä mitattuna oli Helsinki: 44 %. Seuraavina Espoo, Tampere ja Turku  kukin noin 10 % osuudella.

"Vuonna 2013 Turussa järjestettiin 68 kongressia, joihin osallistui 6922 delegaattia. Vuonna 2012 järjestettiin 65 kongressia ja kulttuuripääkaupunkivuonna 2011 yhteensä 68 kongressia. Tämä on yli 500 prosentin parannus lukuihin, joista aloitimme vuonna 2002."  Visit Turun kongressipäällikkö Sari Ruusumo